Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017

Abeauty face - Review 2


Γεια σας αγαπημένοι μου, σήμερα είμαι εδώ με ένα νέο ποστ και θα μιλήσουμε για τα προϊόντα A beauty.


Πριν λίγο καιρό σας μίλησα σε ένα ποστ για κάποια άλλα προϊόντα της ίδιας εταιρίας.
Μπορείτε να δείτε εκείνο το ποστ ΕΔΩ!
Μου δόθηκε η ευκαιρία να γνωρίσω άλλα 3 προϊόντα τους και η γνώμη μου είναι καλή, όπως και την προηγούμενη φορά.


Η Α Beauty είναι ελληνική εταιρία και μπορείτε να βρείτε όλα τους τα προϊόντα ΕΔΩ!
Η A Beauty χωρίζεται σε δύο σειρές, την A beauty colors και την A beauty Face.
Η σειρά A beauty face σχεδιάστηκε βάση των ευεργετικών ιδιοτήτων του ελαιόλαδου και του αργανέλαιου (argan oil) βιολογικής καλλιέργειας, σε συνδυασμό με σύγχρονα κοσμητικά συστατικά, όπως το υαλουρονικό οξύ, έγχυμα από βλέννα σαλιγκαριού, πολυπεπτίδια και συνδυασμούς βιταμινών για μία ολοκληρωμένη περιποίηση της επιδερμίδας.
Τέλος να πω πως είναι δερματολογικά και μικροβιολογικά ελεγμένα.



Πάμε να δούμε τα προϊόντα που δοκίμασα!!!








Κρέμα ματιών: Το πρώτο προϊόν που δοκίμασα είναι η κρέμα ματιών με αντιγηραντική δράση. Βοηθάει στην ανάπλαση των κυττάρων, καταπολεμά τις σακούλες, συσφίγγει και αυξάνει την ελαστικότητα της επιδερμίδας και απομακρύνει τις σκιές. Τα μάτια μας είναι το σημείο που θέλει καλή ενυδάτωση και προσοχή, γιατί είναι το σημείο που εμφανίζει εύκολα τα σημάδια της γήρανσης.
Η συγκεκριμένη κρέμα είναι στα 30 ml, την διπλάσια δηλαδή ποσότητα από ότι συνήθως είναι οι κρέμες ματιών, και η συσκευασία του είναι γυάλινη και κομψή.
Δεν μυρίζει έντονα, κάτι που μου αρέσει πολύ, και τέλος μετά την εφαρμογή της απορροφάται εύκολα, δηλαδή δεν είναι βαριά. Δεν έχω μαύρους κύκλους ή σακούλες, αλλά είδα λάμψη και φρεσκάδα στα μάτια μου.

Γαλάκτωμα καθαρισμού 3 σε 1: Το επόμενο προϊόν που δοκίμασα είναι το γαλάκτωμα καθαρισμού για πρόσωπο, μάτια και χείλη. Είναι ένα απαλό και βελούδινο γαλάκτωμα που καθαρίζει ουσιαστικά όλο το πρόσωπο. 
Επίσης είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος ακόμα και για τις ευαίσθητες επιδερμίδες. Καθαρίζει σε βάθος του ρύπους του προσώπου αλλά και το μακιγιάζ, ενώ η επιδερμίδα μένει ενυδατωμένη. Η συσκευασία του είναι με αντλία, περιέχει 200ml και μυρίζει ευχάριστα. (κάτι λουλουδένιο) Γιατί έχω λιπαρή επιδερμίδα το γαλάκτωμα το χρησιμοποιώ στο πρώτο στάδιο του ντεμακιγιάζ, δηλαδή ξεβάφομαι με αυτό και μετά καθαρίζω άλλη μία φορά το πρόσωπο μου με το τζελ καθαρισμού της ίδιας σειράς. Το κάθε πρόσωπο έχει τις δικές του ανάγκες και πρέπει να χρησιμοποιούμε τα προϊόντα με βάση αυτές.

Κρέμα 24ωρη: Το τελευταίο προϊόν που δοκίμασα είναι ένα δειγματάκι από την 24ωρη ενυδατική και αντιρυτιδική κρέμα.
Πλούσια προστατευτική, αντιρυτιδική και ενυδατική κρέμα 24ωρου A beauty, που προσφέρει άμεσα αποτελέσματα στη μάχη κατά των ρυτίδων. Οι ορατές γραμμές και ρυτίδες μειώνονται σε μήκος, βάθος και ποσότητα. Το εκχύλισμα από βλέννα σαλιγκαριού σε συνδυασμό με τις βιταμίνες Α,Ε & ΡΡ και το υαλουρονικό οξύ συσφίγγουν την επιδερμίδα, ώστε το δέρμα να φαίνεται αμέσως πιο λείο, ενισχυμένο και σφιχτό ενώ ταυτόχρονα καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες και επαναφέρει τα επίπεδα υγρασίας σε φυσιολογικά επίπεδα . Η επιδερμίδα δείχνει – όπως ακριβώς μετά από μια βόλτα στο δροσερό δάσος – ξεκούραστη, ισορροπημένη και πορσελάνινη.
Αν και είχα την ευκαιρία να την δοκιμάσω 3-4 φορές, αμέσως κατάλαβα πως πρόκειται για ένα αξιόλογο προϊόν. Το άρωμα του είναι επίσης διακριτικό και η κρέμα δεν κολλάει μετά την χρήση της.


Τέλος θέλω να πω πως όλα τα προϊόντα έχουν σούπερ τιμές και αξίζει να ρίξετε μια ματιά.
Είναι ιδανικά και για τα χριστουγεννιάτικα δώρα σας.










Αυτό ήταν το σημερινό ποστ.
Ελπίζω να σας άρεσε! Τα λέμε σύντομα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου