Τετάρτη 16 Μαΐου 2018

Mey sun emulsion (DEKAZ) - Review


Γεια σας αγαπημένοι μου.
Ελπίζω να είστε καλά!
Σήμερα σας έχω νέο ποστ για την αγαπημένη μου αντηλιακή κρέμα!



Διότι έρχεται το καλοκαίρι πάντα θέλουμε το καλύτερο αντηλιακό και μαγιό.
Σήμερα όμως θα μιλήσουμε για την αντηλιακή προστασία,
που πρέπει να την παρέχουμε στο δέρμα μας ΟΛΟ τον χρόνο!


Η εταιρία MEY of Switzerland είναι μία κορυφαία ελβετική εταιρία η οποία δεν κάνει πειράματα σε ζώα, είναι δερματολογικά ελεγμένη, δεν χρησιμοποιεί Parabens, mineral oil, oxybenzone και τεχνητά χρώματα!
Μπορείτε να βρείτε τα προϊόντα τους στην εταιρία DEKAZ! (ΕΔΩ)








Το αντηλιακό προϊόν MEY SUN EMULSION  παρέχει πολύ υψηλή προστασία από την UV ηλιακή ακτινοβολία, διότι έχει SPF 50+. Ο συνδυασμός αντηλιακών φίλτρων ευρέως φάσματος  UVA και UVB, βοηθά στην ελαχιστοποίηση των επιβλαβών επιδράσεων της ηλιακής ακτινοβολίας, όπως είναι το ερύθημα και η πρόωρη γήρανση.
Περιέχει ένα μείγμα εκχυλισμάτων παράκτιων φυτών έτσι έχουμε φυσική φωτοπροστασία.
1) Το εκχύλισμα παράκτιου χαμομηλιού έχει έντονη ενυδατική δράση, μειώνει τις γραμμές έκφρασης, διεγείρει τη σύνθεση κολλαγόνου και των glycosaminoglycans και προστατεύει το δέρμα από τις βλάβες που προκαλεί η UVΑ ακτινοβολία.
 2) Τα βλαστικά κύτταρα Κριτάμου μειώνουν την παραγωγή της μελανίνης και ρυθμίσουν τον μηχανισμό χρώσης του δέρματος, βοηθώντας αποτελεσματικά την αντιμετώπιση των χρωματικών διαταραχών (πανάδες, καφέ κηλίδες κ.λ.π.). Προστατεύει από τη δημιουργία ελεύθερων ριζών που προκαλεί η UVB ακτινοβολία.


Τέλος να προσθέσω πως απορροφάται πολύ γρήγορα από το δέρμα, δεν αφήνει άσπρο το πρόσωπο και δεν έχει καθόλου λιπαρή σύνθεση.



Αυτό ήταν το σημερινό ποστ. 
Ελπίζω να σας άρεσε.

Τα λέμε σύντομα!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου